Fotoalbum 2024

Dit is de index naar alle albums van 2024

Klik op de foto om de hele reportage te zien.

5D M24178d

24 februari 2024

Concert REMEMBRANCE 1944 - 2024.

“WIJ ZULLEN HEN NOOIT VERGETEN” “WE WILL REMENBER THEM”

De Koninklijke Muziekkapel van de Mechelse Politie o.l.v. Bart Van Buggenhout bracht een prachtig concert en eerbetoon aan alle strijders die voor onze vrijheid vochten. In samenwerking met het Koninklijk Verbond van Oud Strijders(Mechelen) en Clan Hay Pipe Band Ekeren werd het een heel speciaal herdenkingsmoment, soms aangrijpend mooi.

5D M24655dSS

8 mei 2024

V-dag

Dit jaar kreeg V-dag (Victory day), de dag van de overwinning waarop Nazi-Duitsland op 8 mei 1945 in Europa capituleerde, extra aandacht en kleur. Dit door het gezamenlijk optreden van de Koninklijke Muziekkapel van de Mechelse Politie o.l.v. Bart Van Buggenhout en “The Kyiv Military orchestra of The Military Institute” uit Oekraïne. Omdat Rusland nog steeds oorlog voert in Oekraïne en dit tegen de principes van vrijheid en democratie, werd tijdens de plechtigheid de vlag van Rusland niet gehesen.